Your Cart

Veilig betalen met iDeal, In3 of SprayPay

Bezorging binnen 5 werkdagen

Uit voorraad leverbaar en rijklaar geleverd incl. kenteken

Elektrische scooter retro

ESCOO Biënto

Bent u het oude saaie woon-werkverkeer beu? Wil je een vleugje stijl toevoegen aan je dagelijkse reizen? Kijk dan niet verder dan de ESCOO Biënto!

Deze stijlvolle elektrische scooter combineert het beste van twee werelden – een klassiek vintage retro design met moderne milieuvriendelijke technologie.
De dagen dat je afhankelijk was van benzine en bijdroeg aan luchtvervuiling zijn voorbij. De elektrische aandrijving zorgt voor een soepele en stille rit, zonder schadelijke uitstoot. Bovendien kun je dankzij de oplaadbare batterij gemakkelijk thuis of op je werk opladen, waardoor het een handige en duurzame optie is voor je dagelijkse woon-werkverkeer.

De Biënto is verkrijgbaar in de kleuren Champagne, Matzwart en Azore Blue.

Stijlvolle E-scooter met een Vintage Touch

Het stijlvolle ontwerp van de elektrische scooter retro combineert een vintage touch, die mensen aanspreekt welke op zoek zijn naar een klassiek en tijdloos vervoermiddel. 
Deze ontwerpkeuze is zichtbaar in verschillende aspecten van het uiterlijk van de scooter. Zo heeft de scooter gebogen lijnen en gladde contouren die doen denken aan retro ontwerpen uit het verleden. Het gebruik van zwarte accenten op bepaalde onderdelen, zoals de spiegels en de beugels, versterkt de vintage uitstraling en voegt een vleugje luxe toe. 

Eco-vriendelijk en efficiënt vervoer

Efficiënte en milieuvriendelijke transportopties zijn steeds populairder geworden, met een focus op het bevorderen van duurzame praktijken en het verminderen van de uitstoot van koolstof. Als gevolg hiervan is de vraag naar elektrische scooters de afgelopen jaren enorm gestegen.

Elektrische scooters zijn een geweldig alternatief voor traditionele benzinevoertuigen, omdat ze tijdens het gebruik geen emissies produceren. Dit maakt ze een ideale keuze voor individuen die zich bewust zijn van hun milieueffect en willen bijdragen aan een schonere en gezondere planeet.

Laag in onderhoudskosten

Bovendien hebben elektrische scooters lagere onderhoudskosten in vergelijking met hun benzine-aangedreven tegenhangers, omdat ze minder bewegende onderdelen hebben en geen regelmatige olieverversingen of afstellingen nodig hebben.

Met deze voordelen in gedachten is het geen verrassing dat steeds meer mensen kiezen voor elektrische scooters als een praktische en milieubewuste vorm van vervoer.

ESCOO Bayesa - Een maatje groter dan de Biënto

De ESCOO Bayesa is net als bij de Biënto het design gericht op de retro scooters van vroeger. De Bayesa is net een maatje groter en wat krachtiger. Het bruine zadel maakt deze scooter compleet. 

Op het gebied van efficiëntie blinkt de Bayesa ook uit. Zijn elektrische motor (72V en 2000W) biedt directe trekkracht, wat zorgt voor snelle acceleratie en moeiteloos manoeuvreren door het stadsverkeer.
Het lichte ontwerp verbetert verder de wendbaarheid en handling, waardoor het een optimale keuze is voor het navigeren door drukke straten.

Bovendien kan de kosteneffectiviteit van deze scooter niet over het hoofd worden gezien; met aanzienlijk lagere bedrijfskosten in vergelijking met traditionele scooters op benzine, biedt het langetermijnbesparingen zonder concessies te doen aan de prestaties. De Bayesa is verkrijgbaar in het Matzwart, Wit metallic, Rood metallic, Capri Light Blue en Nardo Grey.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snelle bezorging NL&BE

Binnen 5 werkdagen op kenteken bij u thuisbezorgd

Proefrijden mogelijk

Kom daarvoor naar onze showroom

Zeer milieuvriendelijk

En ook nog goedkoper!

Veilig betalen

Contant is mogelijk bij ophalen of bezorging