Elektrische Scooter kopen

Op zoek naar de perfecte elektrische scooter? Bij E-scootercenter.nl begrijpen we de voordelen van elektrisch rijden als geen ander. Wij bieden verschillende modellen in meerdere prijsklasses, en wellicht heeft u in uw gemeente of met uw bedrijf ook recht op subsidie. Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke manier om door de stad te navigeren, brandstofkosten wilt besparen of gewoon wilt genieten van moeiteloze mobiliteit, wij hebben de ideale oplossing voor jou. Ontdek ons assortiment van hoogwaardige elektrische scooters, 25- en 45km/h. Bij ons vindt u compacte scooters waar u makkelijk met de voeten aan de grond kunt, maar ook luxere en grotere elektrische scooters.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Welke Elektrische Scooter past bij jou?

Bij E-scootercenter hebben we een ruime selectie van hoogwaardige elektrische scooters.

We zijn trots op het bieden van betrouwbaar advies, accurate informatie en uitstekende klantenservice.

Kom langs in onze showroom voor een proefrit en laat ons je helpen bij het kiezen van de juiste scooter voor jouw behoeften.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons als je vragen hebt.

Elektrische scooter kopen
Vind jouw perfecte elektrische scooter bij ons.

Belangrijkste Voordelen van Elektrische Scooters

 • Ze zijn milieuvriendelijk en stoten geen uitlaatgassen uit.
 • Ze zijn kosteneffectief, met lagere elektriciteitskosten in vergelijking met benzine.
 • Ze hebben minder onderhoud nodig en hebben minder bewegende onderdelen.
 • Wij bieden een ruim assortiment aan, geeft betrouwbaar advies en hoogwaardige kwaliteit.
 • Wij zijn directe importeur en kunnen daarom de beste prijzen bieden.

Nadelen van een Elektrische Scooter

Naast de voordelen van een elektrische scooter zijn er ook enkele nadelen waar rekening mee gehouden moet worden. Een van de belangrijkste nadelen is de beperkte actieradius in vergelijking met scooters op fossiele brandstoffen. Elektrische scooters hebben over het algemeen een beperktere afstand die ze kunnen afleggen voordat ze moeten worden opgeladen.  Daarnaast kan het opladen van een elektrische scooter langer duren dan het tanken van een scooter op fossiele brandstof, wat ook als een nadeel kan worden beschouwd, vooral voor mensen die snel weer de weg op moeten.

Bij het kopen moet je op verschillende dingen letten. Hier zijn een paar belangrijke punten:

 1. Bereik: Controleer de actieradius, dit bepaalt hoe ver je kunt rijden voordat je de batterij moet opladen.

 2. Batterij: Kijk naar het type batterij en de capaciteit. Lithium-ion batterijen zijn meestal beter en gaan langer mee.

 3. Elektromotor: Overweeg verschillende elektrische motoren, de kracht van de motor is een essentieel punt.
 4. Opladen: Check hoelang het duurt om de batterij op te laden en of er snelladers beschikbaar zijn voor de E-scooter.

 5. Snelheid: U heeft de keuze uit een snorfiets met blauw kenteken (25km/h) of een bromfiets met geel kenteken (45km/h).

Elektrische scooter aanschaffen
Kies voor milieuvriendelijke mobiliteit met onze elektrische scooters.

Lithium accu’s

Lithium-ionbatterijen worden veel gebruikt vanwege hun hoge energiedichtheid, lange levensduur en snellere laadcapaciteit in vergelijking met andere batterijtypen. Deze batterijen bieden een balans tussen gewicht, capaciteit en prestaties, waardoor ze ideaal zijn. Bij E-scootercenter bieden we uitsluiten Lithium accu’s aan.

Laadtijd is een andere cruciale factor om rekening mee te houden, aangezien dit bepaalt hoe snel je je scooter kunt opladen. Met de vooruitgang in technologie bieden lithium-ionbatterijen nu snellere laadtijden, zodat je snel weer de weg op kunt.

Wat betreft de verzekering en het kenteken?

U heeft de volledige vrijheid om zelf een verzekering te kiezen. De verzekering kost meestal tussen de 10 en 30 euro per maand, afhankelijk van de gekozen verzekering.

Wanneer u een scooter bij ons koopt regelen wij het kenteken en de tenaamstelling, deze kosten zitten 100% inbegrepen bij de totaalprijs.

In Nederland hebt u een geldig rijbewijs nodig om een elektrische scooter te besturen. Dit kan een autorijbewijs (categorie B), een motorrijbewijs (categorie A) of een bromfietsrijbewijs (categorie AM) zijn.

Verzekering E-scooter
Bescherming voor jouw E-scooter: Ontdek verzekeringsopties.

Wat is de levensduur van jouw elektrische scooter?

We kunnen de levensduur van een elektrische scooter bepalen door verschillende factoren te overwegen. De gemiddelde levensduur van een elektrische scooter is 5+ jaar, maar dit kan variëren afhankelijk van het gebruik en het onderhoud. Goede zorg en regelmatig onderhoud kunnen de levensduur van een elektrische scooter aanzienlijk verlengen.

Elektrische scooter leasen – Betalen in termijnen

Het leasen van een elektrische scooter biedt verschillende voordelen.

 • Flexibiliteit: Leasing stelt u in staat om de kosten van uw elektrische scooter over een bepaalde periode te spreiden, waardoor het betaalbaarder wordt.
 • Budgetvriendelijk: Met vaste maandelijkse betalingen kunt u gemakkelijk uw uitgaven plannen en onverwachte kosten vermijden.
 • Onderhoudsdekking: Afhankelijk van de leaseovereenkomst kunnen onderhoud en reparaties zijn inbegrepen.