Your Cart

Veilig betalen met iDeal, In3 of SprayPay

Bezorging binnen 5 werkdagen

Uit voorraad leverbaar en rijklaar geleverd incl. kenteken

Bestelproces en levering

Hoe vind ik de juiste scooter?

Een scooter bestellen kan eenvoudig online of in onze winkel. In onze winkel te Boxmeer kunnen alle scooters getest worden, ook kunt u daar alle kleuren en eventuele accessoires met eigen ogen zien. Wij staan voor u klaar om u deskundig advies te geven.

Scooter (online) kopen en (aan-)betalen

Bij het kopen van een E-scooter kunt u ervoor kiezen om een aanbetaling te doen, of om het gehele bedrag in een keer te voldoen. Ook kunt u kiezen om te leasen of om in 3 termijnen te betalen. De aanbetaling voor een scooter bedraagt €250. De rest van het bedrag betaald u bij levering of afhalen. Betalingen kunnen contant of met pin betaald worden. Via de website hebben wij meerdere betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal.

Scooter ophalen / levering

Zodra je de scooter komt ophalen of wij hem komen bezorgen, moet het eventuele openstaande saldo betaald worden. Als u de scooter komt ophalen in Boxmeer kan het resterende bedrag daar betaald worden. Wanneer u kiest voor bezorgen dan dient u het resterende bedrag bij onze chauffeur te betalen. Het is ook mogelijk om het resterende bedrag alvorens de bezorging over te maken.

Bezorgen

Koopt u een scooter bij E-scootercenter, dan is het mogelijk om deze te laten bezorgen (binnen 5 werkdagen). Met de bezorging hebben wij een pinapparaat bij, zodat u het resterende bedrag kunt betalen. Wij bezorgen voor €49,95 door heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Onze scooters worden altijd bezorgd door onze eigen deskundige chauffeurs, zij kunnen u alles van top tot teen uitleggen, zodat u direct kan genieten van de scooter. 

Afhalen 

U kunt uw bestelde scooter ook gratis afhalen in onze winkel in Boxmeer. U krijgt dan bericht wanneer uw scooter klaar is om afgehaald te worden, vaak is dit 3-4 werkdagen.

Rijklaar maken

Wij maken uw scooter volledig rijklaar, ook monteren wij de door u bestelde accessoires op de scooter zodat u direct veilig en met plezier de weg op kunt! 

Kenteken

Wanneer je de scooter komt ophalen of door ons wordt bezorgd, hoeft de scooter alleen nog maar op naam gezet te worden. Voor de tenaamstelling wordt er door E-scootercenter contact met u opgenomen. 
E-scootercenter is RDW-erkend, wij kunnen dus zelf uw scooter tenaamstellen, dit gebeurd op basis van het chassisnummer van uw scooter. Het kenteken is dus gekoppeld aan de scooter en niet uit te wisselen met andere voertuigen.  

Het op naam zetten van een voertuig kan enkel met een geldig:

  • Rijbewijs
  • ID kaart (minimale leeftijd 16 jaar)
  • Paspoort (minimale leeftijd 16 jaar)
Voor het tenaamstellen brengen wij geen extra kosten in rekening. Het is ook mogelijk om een scooter te bestellen zonder dat deze tenaamgesteld wordt.

Wat zit er bij levering van jouw scooter?

  • Een factuur met daarop het voertuig identificatienummer (VIN).
  • Het originele buitenlandse inschrijvingsbewijs (CVO/COC document).

Nadat jij deze levering met het Voertuig Identificatienummer (VIN) en het buitenlandse inschrijvingsbewijs (CVO/DOC) document hebt ontvangen, kun jij met deze documenten naar de Belgische Douane om de scooter in te voeren en een Belgisch kenteken aan te vragen.

Scooterverzekering

Alvorens u de weg op gaat moet u een scooterverzekering worden afgesloten. Hier dient u zelf van tevoren research naar te doen.

Retourneren / annuleren

De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende
een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer
mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn
reden(en) verplichten. Dit geldt niet voor nieuwe scooters.

Nieuwe E-scooters zijn voor u besteld, tenaamgesteld en samengesteld. Omdat deze speciaal gespecificeerd zijn kunnen ze niet geretourneerd worden. Alle aankopen buiten de showroom worden bevonden onder de overeenkomst koop op afstand. Lees alles uitgebreid in onze algemene voorwaarden

Scooter onderdelen en accessoires zijn te retourneren binnen 14 dagen, mits ze ongebruikt, onbeschadigd en los besteld zijn, de retourkosten zijn voor eigen rekening.

Snelle bezorging NL&BE

Binnen 5 werkdagen op kenteken bij u thuisbezorgd

Proefrijden mogelijk

Kom daarvoor naar onze showroom

Zeer milieuvriendelijk

En ook nog goedkoper!

Veilig betalen

Contant is mogelijk bij ophalen of bezorging