Veilig betalen met iDeal, In3 of SprayPay

Bezorging binnen 5 werkdagen

Uit voorraad leverbaar en rijklaar geleverd incl. kenteken

Scooter leasen

Goedkoop & eenvoudig je scooter leasen bij E-scootercenter.nl

Een E-scooter is geen alledaagse aankoop, het is voor veel mensen een grote uitgave. Daarom is het vanaf nu mogelijk om bij E-scootercenter goedkoop je scooter te leasen. Zo betaal je iedere maand een vast maandbedrag en hoef je niet alles in een keer te betalen. Een elektrische scooter lease je al vanaf €48,06 per maand! Op deze pagina leggen we je alles uit over een scooter leasen.

Scooter leasen

Hoe werkt het scooter leasen?

  1. In onze webshop kunt u eenvoudig de scooter uitzoeken, met eventuele accessoires of een helm. Het leasebedrag geldt over het totaalbedrag van alles bij elkaar, dus niet alleen over de scooter zelf.
  2. Selecteer uw scooter en de accessoires, voeg deze toe aan uw winkelmand en ga door naar de afrekenpagina.
  3. Op de afrekenpagina dient u al uw gegevens in te vullen en vervolgens kunt u aan de rechterkant een betaalmethode selecteren. Hier selecteert u: Spraypay – Gespreid betalen.
  4. Vervolgens komt u op de website van SprayPay. Hier gaat de lease aanvraag verder, u kiest bijvoorbeeld het gewenste termijn om de scooter af te lossen (bijvoorbeeld 12, 18, 24, of 36 maanden). 
  5. Het is vaak zo dat de SprayPay uw legitimatiebewijs en andere gegevens nodig heeft. Deze dient u dan ook zo snel mogelijk op te sturen om de lease rond te krijgen.
  6. Als de lease aanvraag is goedgekeurd krijgen wij bericht en wordt uw scooter rijklaar gemaakt en geleverd!

Scooter kopen op afbetaling

Een scooter leasen is in principe hetzelfde als een scooter kopen op afbetaling. Dit kan al vanaf een bedrag van €250 of meer. Een scooter kopen op afbetaling is niets anders dan betalen in termijnen, het is erg veilig en vertrouwd. 

Ben ik direct eigenaar?

Een veel gestelde vraag is of de klant direct eigenaar is van de scooter. Het antwoord is: ja, u bent direct de volledige eigenaar van de scooter. 

Mag ik de lease ook eerder aflossen?

Naast het hele bedrag te leasen kun je uiteraard ook een deel zelf betalen en de rest leasen zodat het termijnbedrag lager wordt of de leaseperiode korter. Extra aflossen mag tussendoor altijd en zo vaak je wilt. Ook kost extra aflossen niets extra’s.

Als particulier een scooter leasen

Een scooter leasen is erg eenvoudig voor particulieren, ook voor bedrijven is het eenvoudig mogelijk. 

Hoeveel rente betaal ik bij een scooter lease?

De rente bij het leasen van een scooter is over het algemeen tussen de 5-15%. Bij scooter leasen betaal je iedere maand een vast termijnbedrag. De hoogte van het termijnbedrag is afhankelijk van de leaseperiode waarvoor je kiest. Via de onderstaande tool kunt u zelf berekenen hoeveel uw maandbedrag is. 

Scooter Leasen: Een Slimme Keuze

Een scooter leasen wordt steeds populairder in Nederland. Met een scooter lease hoef je niet in één keer een groot bedrag te betalen, maar kun je de scooter afbetalen per maand. Dit maakt het aanschaffen van een scooter een stuk betaalbaarder en gemakkelijker. In dit artikel gaan we dieper in op het leasen van een scooter, het verschil tussen e-scooter en brommer leasen, en de mogelijkheid tot leasen zonder rente of zonder BKR-check.

Scooter leasen of scooter op afbetaling

Als je een scooter wilt kopen, maar niet in één keer het hele bedrag wilt betalen, dan zijn er twee opties: scooter leasen of de scooter op afbetaling kopen. Bij een scooter op afbetaling koop je de scooter, maar betaal je in termijnen terug. Bij een lease blijft de scooter eigendom van de leasemaatschappij, maar mag je hem wel gebruiken in ruil voor een vast maandbedrag. De keuze tussen deze twee opties is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en financiële situatie.

E-scooter leasen

Een elektrische scooter, oftewel e-scooter, wordt steeds populairder in Nederland. De voordelen van een e-scooter zijn onder andere de lagere onderhoudskosten, het milieuvriendelijke karakter en de geruisloze rit. Ook voor een e-scooter kun je kiezen voor een leaseconstructie. Hierbij zijn de leasevoorwaarden vaak hetzelfde als bij een normale scooter.

Scooter leasen inclusief verzekering

Een scooter leasen inclusief verzekering is een goede keuze als je niet voor onverwachte kosten wilt komen te staan. Bij deze leasevorm is de verzekering namelijk inbegrepen in het maandbedrag. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schade.

Leasen zonder rente

Soms bieden leasemaatschappijen de mogelijkheid om zonder rente te leasen. Dit kan erg aantrekkelijk zijn, omdat je op deze manier de scooter op een voordelige manier kunt afbetalen. Het is wel belangrijk om te kijken naar de voorwaarden van deze leasevorm, omdat er bijvoorbeeld een hoger maandbedrag kan gelden.

Leasen zonder BKR-check

Een negatieve BKR-registratie kan ervoor zorgen dat je geen lening kunt afsluiten of geen leasecontract kunt afsluiten. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook leasemaatschappijen die leasen zonder BKR-check mogelijk maken. Hierbij wordt er dus geen controle uitgevoerd op jouw kredietwaardigheid.

Financial lease met negatieve BKR

Naast het leasen zonder BKR-check, kun je ook kiezen voor financial lease met negatieve BKR-registratie. Hierbij wordt er wel gekeken naar jouw financiële situatie, maar wordt er gekeken naar meer factoren dan alleen jouw BKR-registratie. Het is wel belangrijk om te beseffen dat je in dit geval wel meer rente betaalt dan bij een gewone leaseconstructie.

Scooter in termijnen betalen

Naast leasen, is het ook mogelijk om een scooter in termijnen te betalen. Hierbij koop je de scooter en betaal je deze af in maandelijkse termijnen. Dit is het zogeheten SprayPay, waar wij ook mee werken. Het voordeel van deze optie is dat je uiteindelijk eigenaar wordt van de scooter. Het nadeel is dat je zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud en eventuele reparaties.

Brommer leasen

Naast scooters kun je ook brommers leasen. Het verschil tussen een brommer en scooter is dat een brommer maximaal 45 kilometer per uur rijdt en een scooter maximaal 25 kilometer per uur. De leasevoorwaarden voor een brommer zijn over het algemeen hetzelfde als voor een scooter.

Scooter private lease

Scooter private lease is een goede optie als je als particulier een scooter wilt leasen. Hierbij betaal je een vast maandbedrag voor het gebruik van de scooter. Het onderhoud en de verzekering zijn vaak inbegrepen in dit bedrag. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten en kun je zorgeloos genieten van je scooter.

Kooplease

Kooplease is een leasevorm waarbij je de scooter uiteindelijk ook echt in eigendom krijgt. Bij deze leasevorm betaal je een vast bedrag per maand waarin de aflossing en rente zijn verwerkt. Na afloop van het leasecontract ben je volledig eigenaar van de scooter. Het voordeel van kooplease is dat je uiteindelijk eigenaar wordt van de scooter, maar wel gespreid betaalt.

Scooter leasen all in

Bij scooter leasen all in is alles inbegrepen in het leasebedrag: verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele extra kosten. Dit is een goede optie als je graag zorgeloos wilt genieten van je scooter.

Conclusie

Een scooter leasen is een slimme keuze als je niet in één keer een groot bedrag wilt betalen. Het leasen van een scooter kan gemakkelijk online worden geregeld en biedt verschillende voordelen, zoals het afbetalen per maand en het inclusief verzekering afnemen. Of je nu kiest voor een normale scooter, e-scooter of brommer lease, er is voor ieder wat wils. Het is belangrijk om de leasevoorwaarden goed te bekijken voordat je een leasecontract afsluit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.