Veilig betalen met iDeal, In3 of SprayPay

Bezorging binnen 5 werkdagen

Uit voorraad leverbaar en rijklaar geleverd incl. kenteken

Elektrische brommer

Elektrische brommer kopen?

Hier vindt u een compleet assortiment aan elektrische brommers. Een elektrische bromscooter wordt ook wel “E-brommer” genoemd. Elektrische brommers hebben een maximum snelheid van 45km/h en hebben een geel kenteken. Een elektrische brommer rijdt u al vanaf €1499,-. Het rijden van een elektrische brommer is een stuk goedkoper dan een brommer op benzine. Er zijn veel minder onderhoudskosten en rijden op elektriciteit is vele malen goedkoper, al helemaal wanneer u zonnepanelen heeft. Veel mensen kiezen een elektrische brommer door de milieuvriendelijkheid, maar ook het rij genot is een reden waarom mensen voor elektrisch kiezen. Ze trekken heel erg snel op en binnen no-time zit je op je topsnelheid. Bekijk ons uitgebreide assortiment hieronder.

Elektrische bromscooter

Bromscooters zijn populairder dan ooit, ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, en zeker de elektrische variant is bezig aan een opmars. Elektrische brommers zijn niet alleen milieuvriendelijk en stijlvol, ze zijn ook nog eens erg handig in gebruik voor het vervoeren van passagiers of goederen (boodschappen). Een elektrische bromscooter is een stuk comfortabeler dan bijvoorbeeld een elektrische fiets. Daarnaast zijn ze relatief goedkoop ten opzichte van elektrische fietsen. In ons assortiment hebben wij enkel en alleen elektrische brommers en scooters. Als u voor elektrisch kiest hoeft u ook nog eens geen wegenbelasting te betalen. Ervaar een elektrische bromscooter zelf in onze showroom in Boxmeer!

Elektrische bromfiets

Elektrische bromfietsen hebben veel voordelen, de 2 grootste voordelen zijn de goedkope kosten en de milieuvriendelijkheid. Als u nu een elektrische bromfiets zou aanschaffen hoeft u zich geen zorgen te maken of u over een paar jaar de milieuzone van de binnenstad wel in komt. Dit in tegenstelling tot bromfietsen op benzine. Bij E-scootercenter.nl vindt u de beste prijzen voor elektrische bromfietsen. We bieden een ruim aanbod aan modellen, inclusief de beste merken.

Elektrische brommer retro

Bent u nou op zoek naar een retro scooter die toch modern en elektrisch is? Bekijk dan onze modellen de Bayesa en Biënto. Dit zijn beide modellen waarvan het design is gebaseerd op een “retro” scooter. Deze stijlvolle designs zijn erg populair, ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De Bayesa is verkrijgbaar in 5 kleuren en de Biënto in 3 kleuren. Beide zijn ze verkrijgbaar als brommer variant, 45km/h en met geel kenteken. Kom ze gerust zelf bekijken en uittesten in de showroom, dan kunt u de verschillen zelf ervaren. 

Elektrische brommer 45km/h

Al onze elektrische brommers zijn erop gebouwd om 45km/h te kunnen. Vele zijn er zelfs op gebouwd om harder te kunnen, maar omdat de Nederlandse regelgeving dat niet toelaat moesten ze terug geschroefd worden. Dit betekent wel dat het frame en de motor hardere snelheden aan kunnen, wat kwalitatief een groot voordeel is. Bekijk bijvoorbeeld eens onze ESCOO Torcido en Ronda. Voor een elektrische brommer heb je wel een rijbewijs nodig, deze kun je halen vanaf 16 jaar. Iedereen met een auto rijbewijs krijgt het brommer/scooter rijbewijs erbij.

Elektrische brommer 45km-h ESCOO