Veilig betalen met iDeal, In3 of SprayPay

Bezorging binnen 5 werkdagen

Uit voorraad leverbaar en rijklaar geleverd incl. kenteken

Subsidie Elektrische Scooter Arnhem 2024

Deel Deze Post

Bij E-scootercenter.nl zijn we verheugd om aan te kondigen dat de subsidieregeling voor de sloop van oude brom- en snorfietsen opnieuw beschikbaar is! Dankzij deze regeling kun je nu je vervuilende voertuig inruilen voor een nieuwe, schone en stille elektrische brommer of scooter van E-scootercenter. Bovendien ontvangen Gelrepashouders een verhoogde subsidie, zodat ook zij eenvoudiger kunnen profiteren van deze duurzame oplossing. Dit initiatief, goedgekeurd door het college van burgemeester & wethouders, is een stap richting een schonere stad en een gezondere leefomgeving.

Hoe werkt het?

Slopen

  1. Laat uw scooter slopen, breng je oude scooter naar een erkend SRN inleverpunt
  2. Deze brommer, snorfiets of scooter moet op jouw naam staan (al voor maart 2024)
  3. Laat het slopen en ontvang een vrijwaringsbewijs
  4. Vraag via de website van de gemeente Arnhem de sloopsubsidie aan
  5. Voeg de bewijsstukken toe

Slopen en kopen

  1. Doorloop de gevraagde stappen voor een sloopsubsidie
  2. Vraag via de website een sloop- en vervangsubsidie aan
  3. Voeg de bewijsstukken toe
  4. Ontvang de papieren beschikking van de gemeente. Dit duurt ongeveer 6 tot 8 weken
  5. Lever de beschikking bij ons en en ontvang de korting waar je recht op hebt. (Helaas staan wij niet op de flyer van de gemeente Arnhem als verkooppunt, maar wij zijn wel degelijk aangesloten voor deze subsidieregeling)

Betere luchtkwaliteit

Oude brommers, scooters en snorfietsen stoten aanzienlijk meer fijnstof uit, wat vooral fietsers op het fietspad treft. Door 100 oude brommers en snorfietsen in te ruilen, verminderen we de fijnstofuitstoot met meer dan 75 kilo per jaar. Daarnaast zorgen elektrische scooters voor minder geluidsoverlast, aangezien ze veel stiller zijn dan hun benzine-aangedreven tegenhangers.

Extra voordeel voor Gelrepashouders

Laat je oude brommer of snorfiets van vóór 2013 slopen en ontvang €400 subsidie. Gelrepashouders krijgen zelfs €600. Besluit je om over te stappen op een elektrische brom- of snorfiets, dan ontvang je €800 subsidie in de vorm van een voucher. Voor Gelrepashouders is deze aanschafsubsidie zelfs €1.000. Dankzij deze voucher hoef je niet vooraf het volledige aanschafbedrag voor te schieten. De regeling start medio juni 2024 en loopt tot en met 31 december 2024.

Alle voorwaarden en details over de regeling zullen binnenkort beschikbaar zijn op arnhem.nl/e-scooters-fietsen, waar je je ook kunt aanmelden. Er is ruimte voor minimaal 350 oude brommers, scooters of snorfietsen. Profiteer nu van deze kans en draag bij aan een schonere stad met een nieuwe elektrische scooter van E-scootercenter.nl.

Bezoek onze showroom om het volledige assortiment te bekijken en ontdek welke elektrische scooter het beste bij jou past. Samen maken we Arnhem schoner en stiller!

Meer Blogs

Subsidie Elektrische scooter Nijmegen
E-scooter

Subsidie Elektrische Scooters Nijmegen 2024

De gemeente Nijmegen introduceert in 2024 een subsidie voor de aanschaf van elektrische scooters. Het doel is om vervuilende voertuigen te vervangen door milieuvriendelijke opties en zo de luchtkwaliteit te verbeteren. Inwoners kunnen een subsidie van €600 tot €800 ontvangen door hun oude benzinescooter in te ruilen. De regeling geldt voor brom- en snorfietsen van vóór 2011 en loopt tot 31 december 2024 of tot het subsidieplafond van €100.000 is bereikt. Belangrijke voorwaarden zijn onder andere de sloop na 1 mei 2024 en de aanvraagprocedure voor de subsidie. E-scootercenter staat klaar om inwoners te begeleiden bij de overgang naar duurzame mobiliteit en een groenere toekomst te realiseren.

E-scooter

Subsidie Elektrische Scooter Arnhem 2024

Bij E-scootercenter.nl zijn we verheugd om aan te kondigen dat de subsidieregeling voor de sloop van oude brom- en snorfietsen opnieuw beschikbaar is! Dankzij deze