Veilig betalen met iDeal, In3 of SprayPay

Bezorging binnen 5 werkdagen

Uit voorraad leverbaar en rijklaar geleverd incl. kenteken

Showroom E-scootercenter.nl

E-scootercenter.nl is een elektrische scooterwinkel die online en met showroom actief is. In onze showroom hebben wij ca. 40 modellen voor u klaar staan. Ook hebben wij regelmatig acties die alleen in de showroom gelden. De bijzondere kleuren van de scooters zijn hier goed te zien, ook is er de mogelijkheid om te proefrijden. Bij ons kunt u terecht voor verkoop en service & onderhoud voor E-scooters die wij aanbieden. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om het beste advies en persoonlijke tips te geven.

Showroom E-scootercenter

Scherpe prijzen

Voor een elektrische scooter betaal je nooit teveel bij E-scootercenter.nl. Wij kopen onze scooters namelijk direct in bij de fabrikant en importeren alles zelf. Dit zorgt niet alleen voor scherpe prijzen, maar ook voor kwaliteit. Alle feedback die wij terug krijgen van klanten worden direct in korte lijnen besproken met de fabriek. Hierdoor streven wij voortdurend naar de beste kwalitatieve E-scooters met de langste levensduur. 

Ook voor exclusieve kortingen en persoonlijk advies is een bezoek aan de showroom zeker de moeite waard.

Showroom E-scootercenter 2

Eerlijk & persoonlijk advies

Bij E-scootercenter staat de klant centraal, wij willen u als klant zo goed mogelijk adviseren en bedienen. In onze showroom in Boxmeer kunnen wij u advies op maat geven, en kunt u de scooters zelf uittesten. Wilt u daarna nog even nadenken over uw aankoop? Dat is geen probleem, u kunt altijd op onze webshop bestellen.

Afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.