Veilig betalen met iDeal, In3 of SprayPay

Bezorging binnen 5 werkdagen

Uit voorraad leverbaar en rijklaar geleverd incl. kenteken

De beste scooters voor kleine mensen

Deel Deze Post

Scooter voor kleine mensen

Een scooter moet goed bij je passen en moet dus niet te groot of te klein zijn. Bij het kopen van een scooter voor kleinere mensen moet u op een paar dingen letten:

  • Het gewicht
  • De afmetingen
  • De zithoogte
  • Wielformaat 

Binnen ons assortiment hebben wij 3 modellen die uitermate geschikt zijn voor de wat kleinere mensen. Op nummer 1 komt de ESCOO Cida:

  1. De ESCOO Cida is een lichte en compacte E-scooter die erg wendbaar aanvoelt. Bijna alle kleine mensen kunnen met de voeten aan de grond. De Cida beschikt over een achteruit-rij functie, wat erg handig is bij het parkeren in kleine ruimtes. Hij weegt slechts 55KG en is daarmee de lichtste E-scooter in ons assortiment. Ook is het de kleinste E-scooter in ons assortiment, met een zithoogte van slechts 72cm. En dat voor een vanaf prijs van slechts €1499,-.
  2. De ESCOO Biënto komt op nummer 2, deze is ietsjes zwaarder en groter dan de Cida. De Biënto is wederom vrij compact en licht, dit model is iets breder. De Biënto is uitgerust met 10 inch wielen en heeft een eenvoudige opstap. De 2000W BOSCH motor, cruise control en de optie om een extra accu te plaatsen maken het plaatje compleet.
  3. De ESCOO Bayesa is ons absolute top model. Hij is erg geliefd onder de jongeren. De Bayesa rijdt als een zonnetje en stuurt lekker licht. Het is echt een E-scooter die u zelf dient te ervaren. Deze vlotte scooter heeft wederom een 2000W BOSCH motor. Er zijn opties voor een extra accu, windscherm en opbergkoffer.

De meeste elektrische scooters zijn tegenwoordig lichter dan benzine scooters. Ook dit is erg fijn voor kleinere mensen. De scooter is hierdoor makkelijker op standaard te plaatsen en voelt deze een stuk wendbaarder aan. Bij alle modellen is het mogelijk om iemand mee achterop te nemen.

Scooter voor kleine mensen

Meer Blogs